måndag 4 februari 2008

En trevlig överraskning

Framåt kvällskvisten så ringde min gode vän H (han heter Henke, men det är ju så oerhört populärt att använda sig av akronymer och alias och annat bjäfs i bloggsammanhang, så jag hänger väl på. Jag ber om överseende för denna nymodiga trend) och gladde mig med att han lyckats lägga vantarna på två biljetter till Platens imorgon. Det är nämligen så att det är konsert där imorgon, slutsålt så det lovar ju gott. Bandet som ska spela heter Sonic Syndicate och spelade enligt uppgift "hårdrock".
Då just begreppet "hårdrock" är aningen löst definierat, tänkte jag att det kunde vara bra att försöka höra något av bandet innan morgondagens aktivitet. Sagt och gjort, jag gav mig ut och köpte lagligt en skiva med bandet... förlåt, men jag kan inte ljuga, ens på internet. Jag köpte inte något, jag laddade ned skivan, högst oförsvarligt och vidrigt, men ändock (här kan valfri nypa salt tillföras). Efter att nu ha kommit ungefär halvvägs genom skivan, kan jag säga att de här grabbarna, och tjejen, är faxiskt riktigt grymt bra! Det ska bli en njutning att gå på konserten imorgon, och förhoppningsvis kommer den att vara precis så bra som jag vill att den ska vara. Rapport och recension följer!

För övrigt: Kan Göran Persson göras skuldfri genom att plädera temporär sinnesjukdom för den tid han var partiledare för Sossarna? När kan socialism klassas som en sjukdom? Diskutera med bänkgrannen!

1 kommentar:

Henrik sa...

Ok, enligt LimeWire så spelar Sonic Syndicate en elektronisk variant av Metalcore. Nöjd? Ser iaf fram emot ikväll!